Olga Pospíšilová, Kuplevandule [ Regionální výrobce nebo produkt ]

Olga Pospíšilová, Kuplevandule
Olga Pospíšilová, Kuplevandule

Olga Pospíšilová spousty let pracovala v zahraniční společnosti a stále toužila po rodině. Roky jí přibývaly a už nevěřila, že se stane zázrak. Uvažovala o změně. Osud tomu chtěl a vrátila se domů. Po prarodičích zdědila sílu a vztah k přírodě. Excelové tabulky, porady a dny proseděné v kanceláři ve velkoměstě vyměnila za voňavou bylinku.

Společně s rodinou zorala pole, nasázela přes 1000 rostlinek levandule a dala základ novému byznysu. Vyčistila si hlavu a z velkého nadšení pro práci se narodila nádherná, zdravá holčička. Myslela si, že všechno se bude točit pouze kolem malé dcerky. Opět zasáhl osud a o to více se ponořila do něčeho, co ji plně naplňuje.

Kuplevandule.cz byl startovacím motorem veškerého dění. Když máte web, musíte ho plnit. Nezůstávat stát. Věřila, že se jí bude dařit. Značka ŽELEZNÉ HORY regionální produkt, jejíž držitelem je od roku 2015, přispěla ke zviditelnění její produkce a Olga cítí sounáležitost se značkou.

Levandule pěstuje doslova od semínek. Po nocích sepisuje další a další nápady a snaží se je postupně realizovat. Do budoucna chce zacílit směrem aromaterapie, která přináší zdraví a uklidnění.

Není možné být 100% maminkou, zahradnicí, pekařkou, švadlenou. Olga má ale kolem sebe úžasné lidi. Vždycky, když to chtěla vzdát, se našel někdo, kdo řekl: „To dáš“. A zvládla to. Na prvním místě chce být MÁMOU.

Olga dělá věci, které ji baví a užívá si života. Do všeho jde naplno a dává do toho všechno.

Její motto: „Práce nebývá zábava, ale zábava často bývá prací.“

Kontakt

Olga Pospíšilová
Václavská 1107, 537 01 Chrudim
telefon: 723 815 474
pospisilova.olga@seznam.cz
http://www.kuplevandule.cz

finstagram1-12TelefonEshopProdej ze dvora

Olga Pospíšilová, Kuplevandule
Olga Pospíšilová, Kuplevandule

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
AKTUALIZACE: Lea Turynová (MAS ŽR) org. 127, 18.10.2022 v 14:36 hodin