PF 2018 s nadějí ve spravedlnost...

Všem návštěvníkům Perníkové chaloupky pod hradem Kunětická hora u Pardubic děkujeme za přízeň v končícím roce i za vyjádřenou podporu v našem protestu "Desetikorunou proti Babišovi". Evidovat korunové tržby (za lízátko, zápalky, rohlík,..) on-line do centrální databáze státu pod sankcí "ekonomického trestu smrti" až 500 tisíc Kč je stejně nesmyslným a nepřiměřeným nástrojem, jako střílet na vrabce kanónem!.
PF 2018

Živnostníci nejsou nevolníci a nemusejí jenom trpně snášet "ušlechtilá" rozhodnutí, při nichž úředníci a zastupitelé na všech úrovních veřejné správy (obec, kraj, stát) mnohdy prioritně nezastupují své občany (voliče), ale jiné mocenské či komerční zájmy.

„Pokud Ústavní soud hodlá s odkazem na test racionality tolerovat i natolik razantní a nediferencované zásahy do podnikatelského prostředí a do základních práv daňových subjektů, je otázka, jakou roli v ústavním systému hodlá nadále plnit,“ stojí ve společném stanovisku pěti ústavních soudců (ve složení Vojtěch Šimíček, Jaromír Jirsa, Tomáš Lichovník, Kateřina Šimáčková a David Uhlíř), co prosazovali úplné zrušení zákona o EET.

Projekt Perníkové chaloupky bude od 3. 3. 2018 pokračovat v právním prostředí svobodného klubu KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s., bez státní buzerace České republiky. Likvidační změnu územního plánu lokality Perníkové chaloupky, proti které podepsalo petici více než 20.300 návštěvníků z celé ČR, nyní řeší soud...

Přejeme vám v roce 2018 hlavně pevné zdraví, životní štěstí a co nejméně buzerace.

Luděk Šorm, jménem správce
KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s.

DALŠÍ INFORMACE: Perníková chaloupka
Zveřejněno 30.12.2017 v 01:13 hodin