MAP ORP Pardubice: Praktické dílny a příklady dobré praxe

Realizační tým projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Pardubice CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000121 si Vás dovoluje pozvat na tyto vzdělávací aktivity:

Praktické dílny a výměna zkušeností
Kurz je určen pro pedagogy ZŠ.
Téma: "odkazy - webové stránky použitelné při výuce"
Termín: 6. února 2018 od 15:00 do 18:00 hodin
Místo konání: Ekocentrum PALETA, Štolbova 2874, Pardubice
Lektor: Mgr. Jiří Hruška (http://jiri_hruska.sweb.cz/)
Anotace: Ve světě vzdělávání jsou volně dostupné materiály hodně oblíbené. Přestože samozřejmě mezi nimi je množství méně kvalitních, najde se i mnoho vysloveně užitečných věcí. Vývoj je ovšem tak rychlý, že je obtížné ho sledovat. Proto jsou podobné přehledy poskytující informace o vlastnostech použitelných webů velmi důležité a dovolují učitelům udržet se na špici vývoje.

Pokud Vás zaujala nabídka semináře, prosíme o potvrzení účasti na e-mail: map.orp.pardubice@seznam.cz

Příklady dobré praxe při zavádění inkluzivních opatření - Dítě cizinců v předškolním a základním vzdělávacím systému
Seminář je určen pro pedagogické pracovníky MŠ a ZŠ
Termín: 15. února 2018 od 9:00 hodin do 12:00 hodin
Místo konání: Most pro o.p.s., 17. listopadu 216, Pardubice
Lektor: Mgr.Helena Grundmanová, ředitelka organizace a pedagogický pracovník, Most pro o. p. s., Pardubice
Anotace: Praktické setkání zástupců ZŠ, MŠ a dalších odborníků v oblasti vzdělávání a uplatňování postupů potřeb dětí se speciálními vzdělávacími potřebami. Seminář poskytne informace a vlastní zkušenosti s prací dětmi cizinců, které žijí v Pardubickém kraji.

Pokud Vás zaujala nabídka workshopu, prosíme o potvrzení účasti na e-mail: map.orp.pardubice@seznam.cz

Všechny výše uvedené vzdělávací aktivity jsou pro účastníky zdarma, náklady jsou hrazené z rozpočtu projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Pardubice.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory
Zveřejněno 23.01.2018 v 10:00 hodin