OP PIK - Seminář aktuální dotační příležitosti

Seminář "Aktuální dotační příležitosti OP PIK" se uskuteční ve čtvrtek 8. února 2018 od 09:30 hod. na Krajském úřadě Královéhradeckého kraje.

Na semináři bude představen Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, jeho zaměření, prioritní osy, oblasti podpory, podporované aktivity, cílové skupiny, projektový cyklus a aktuální výzvy včetně harmonogramu výzev pro rok 2018. Zájemci budou mít možnost konzultovat své projektové záměry.

Akce je určena pro všechny, kteří se chtějí seznámit s uvedeným Operačním programem.

Kdy: 8. února 2018, od 09:30 hod.

Kde: Krajský úřad Královéhradeckého kraje, Pivovarské náměstí 1245, 500 03 Hradec Králové, sál P1.906

Vstup zdarma.
Kapacita semináře je omezená.

Prosíme, potvrďte svou účast nejpozději do 5.2.2018 přes registrační formulář ZDE.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory
Zveřejněno 26.01.2018 v 12:03 hodin

Vánoční turnaj v mariáši
Přijměte naše pozvání na turnaj v Mariaši, který se opět po roce bude konat v Časech. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 13.12.2018]

VYSAĎME STROMY V KRAJINĚ
V současné době máte jedinečnou možnost vysadit stromy a podpořit obnovu krajiny našeho regionu! [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 12.12.2018]

Pracovní nabídka MAS ŽR
MAS ŽR hledá do svého týmu kolegu na pozici Administrativního pracovníka pro Šablony I a II.- Pokud máte zájem ozvěte se na Pisar@seznam.cz [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 11.12.2018]

MAS RKH: 2. změna vyhlášené výzvy č. 6 OPZ
Ke dni 10.12.2018 byly provedeny změny u 6.výzva MAS Region Kunětické hory-OPZ-Zaměstnanost-II z Operačního programu Zaměstnanost. Tato výzva je vyhlášena na základě Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro programové období 2014-2020 MAS Re ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 10.12.2018]

Prosinec v Železných horách
prosinci slunce občas prosvitne mezi mraky. I takto mohl vzniknout název tohoto měsíce. Zůstaneme u světla a v pozvánce měsíce prosince se chceme zmínit o jednom novodobějším předvánočním zvyku, Betlémském světle. Na další výlety a akce se nechte ins ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 28.11.2018]

Kam 17. listopadu? Na Kuňkání pod Kuňkou!
Ježibaba z Perníkové chaloupky pod hradem Kunětická hora u Pardubic zve všechny zájemce o komunitní zážitkové programy k návštěvě Království perníku ve státní svátek 17. listopadu 2018 od 10 do 16 hodin. [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 13.11.2018]

ŽELEZNÉ HORY se prezentovaly na odborném Beer Fe ...
Dne 23.10.2018 na půdě Vysoké školy hotelové v Praze 8, pod vedením studentského senátu proběhla akce Oktoberfest. Tato akce zahrnovala pivní degustaci 6-ti vybraných menších pivovarů z České republiky. [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 05.11.2018]

Listopad v Železných horách