RŠOV pozvánka na kulatý stůl

GDPR - MÝTY A FAKTA

Regionální škola obnovy a rozvoje venkova
Realizátor projektu: Svazek obcí Za Letištěm, Ostřešany 202, 530 02 Pardubice, IČO: 70960925
www.za-letistem.cz

POZVÁNKA
na odborný seminář pro představitele obcí a členské a spolupracující subjekty
MAS Pardubického kraje

TÉMA:GDPR – MÝTY A FAKTA
KDY:6. 3. 2018, zahájení v 10.00 hod.
KDE:konferenční prostory Obecního domu Ostřešany
FORMA:kulatý stůl

PROGRAM:
10.00 – 12.30 hod.
•Souhrn povinností pro obec k 25.5.2018
•Vstupní analýza - zaměření se na vyhodnocení a eliminaci rizik nakládání s osobními údaji
•Vztah správce (obec) a pověřence – náplň činnosti
•Praktické příklady
•Diskuze, otázky (prosíme zaslat předem s potvrzením účasti či připravit s sebou), odpovědi

FACILITÁTOR:Kateřina Korejtková, VN KONZULT, s.r.o.
ODBORNÝ LEKTOR: JUDr. Ludmila Probstová, ÚOOÚ

ÚČASTNICKÝ POPLATEK:250,-Kč

_______________________________________________________________________________

Informace pro účastníky:
•Prosíme o závazné potvrzení vaší účasti nejpozději do 28. 2. 2018 na e-mailovou adresu: vn.konzult@gmail.com
•Na akci je omezený počet účastníků, aby byla možná interaktivní diskuze, vaše účast bude registrována dle došlého data, na základě vašeho potvrzení účasti vám bude následně potvrzena registrace
•Úhradu vložného nutno provést společně se závazným potvrzením účasti do uvedeného termínu:
vložné:250,-Kč/účastník
číslo účtu SO ZL:1206054359/0800
variabilní symbol: 06032018
specifický symbol: název obce/ subjektu
zpráva pro příjemce: v případě, že subjekt přihlašuje na akci více osob - uvést jejich počet/jména
(úhrada v hotovosti na akci není možná!)
•SO Za Letištěm po úhradě vložného vystaví fakturu – daňový doklad.

Na vaši účast se těší

za RŠOV
Mgr. Josef Vodrážka, předseda SO Za Letištěm
MVDr. Zuzana Dvořáková, pověřená řízením akcí

za organizátory K.Korejtková
vn.konzult@gmail.com, 606436659

DALŠÍ INFORMACE: VN KONZULT, s.r.o.
Zveřejněno 02.02.2018 v 15:03 hodin