Festival chutí, vůní a řemesel 2018

V sobotu 18. srpna se na Festivalu chutí, vůní a řemesel představí držitelé značek regionálních produktů.

Producenti, výrobci i řemeslníci předvedou na festivalu to nejlepší ze své úrody a dílny. Prezentovat budou nejen sebe, ale i své značky regionálních produktů – Kraj Pernštejnů, Železné hory, Polabí, Orlické hory a Krkonoše a další. Těšit se můžete na bohatou nabídku regionálních speciality, ochutnávky i ukázky zručnosti. Zajímavosti o značce regionálních produktů i producentech se dozvíte v rámci stánkových workshopů.

Kulturní program pro letošní ročník připravil pořadatel festivalu spolek Pardubicko – Perníkové srdce Čech. Těšit se můžete na koncerty ve folkovém stylu, ale také na osvěžující klezmer a balkánskou hudbu. Chybět nebude ani divadelní improvizace, která zaručeně návštěvníky pobaví.

MAS Region Kunětické hory a MAS Železnohorský region jako každý rok nechybí mezi spoluorganizátory.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory
Zveřejněno 23.05.2018 v 08:58 hodin

NIDV Pardubice: Strategické řízení a plánování ve ...
NIDV Vás zve na vzdělávací program pro širší vedení škol: Strategické řízení a plánování ve školách, termín konání: 9.10.2018 – 11.6.2019, 9.00-13.30 h., úterky, místo konání: NIDV Pardubice, Za Pasáží 657. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 25.06.2018]