MAS RKH: Vyhlášení výzvy MAS č. 2 z PRV

Dne 28. 5. 2018 byla vyhlášená Výzva MAS č. 2 z Programu rozvoje venkova. Tato výzva je vyhlášena na základě Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Region Kunětické hory pro programové období 2014-2020. Příjem žádostí bude probíhat od 5. 6. 2018 do 26.6.2018. Podání Žádosti o dotaci na MAS (včetně příloh) probíhá zasláním přes Portál farmáře.

Výzva je vyhlášena na tyto fiche:
F1 Investice do zemědělských podniků
F2 Zpracování a uvádění na trh zemědělských produktů
F3 Lesnická infrastruktura
F4 Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
F5 Zemědělská infrastruktura
F6 Neproduktivní investice v lesích
F7 Sdílení zařízení a zdrojů
F8 Horizontální a vertikální spolupráce mezi účastníky krátkých dodavatelských řetězců a místních trhů

Seminář pro žadatele k této výzvě se bude konat 30. 5. 2018 od 16 hodin v MěÚ Sezemice - velká zasedací místnost (1. patro).

Znění výzvy včetně jejich příloh naleznete zde.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory
Zveřejněno 28.05.2018 v 00:01 hodin
Copyright 1998-2019 © www.infoSystem.cz,

Noc mladých výzkumníků