NIDV Pardubice: Strategické řízení a plánování ve školách

NIDV Vás zve na vzdělávací program pro širší vedení škol: Strategické řízení a plánování ve školách, termín konání: 9.10.2018 – 11.6.2019, 9.00-13.30 h., úterky, místo konání: NIDV Pardubice, Za Pasáží 657.

Cílovou skupinou vzdělávacího programu je širší vedení škol, což jsou: ředitelé škol a školských zařízení, zástupci ředitelů škol a školských zařízení, střední management – vedoucí metodických kabinetů/metodici, vedoucí odloučených pracovišť atd. Hlásit se mohou 2 až 3 zástupci ze školy. Kapacita programu je maximálně 25 účastníků.

Vzdělávací program je realizován v rámci projektu SRP a je pro účastníky zdarma. V roce 2018-2019 budou opět otevřeny dvě skupiny. Zájemci, kteří jsou již přihlášeni, se nemusí znovu hlásit.

On-line přihlášení zde: http://www.nidv.cz/vzdelavaci-programy/?f=s_E38-11-19-182-02

V případě zájmu je možné se hlásit do 10.9.2018 nebo do naplnění kapacity programu.

Podrobnosti vzdělávacího programu.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory
Zveřejněno 25.06.2018 v 07:02 hodin
Copyright 1998-2019 © www.infoSystem.cz,