MAS RKH: Vyhlášení Výzev MAS č. 6 - 7 z OPZ

Dne 17. 9. 2018 byly vyhlášeny Výzvy MAS č. 6 a 7 z Operačního programu Zaměstnanost. Tyto výzvy jsou vyhlášeny na základě Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro programové období 2014-2020 MAS Region Kunětické hory. Příjem žádostí bude probíhat od 17. 9. 2018 do 2. 11. 2018 do 12 hodin (pro výzvu č. 6) a do 5. 4. 2019 do 12 hodin (pro výzvu č. 7) prostřednictvím MS2014+ (https://mseu.mssf.cz/).

Vyhlášeny jsou následující výzvy:

6.výzva MAS Region Kunětické hory-OPZ-Zaměstnanost-II
7.výzva MAS Region Kunětické hory-OPZ-Sociální podnikání-II

Seminář pro žadatele k těmto výzvám se bude konat 10. 10. 2018 od 16 hodin v kanceláři MAS RKH (v přízemí MěÚ Sezemice).

Znění výzev včetně jejich příloh naleznete zde.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory
Zveřejněno 17.09.2018 v 04:00 hodin
Copyright 1998-2019 © www.infoSystem.cz,

Probuzení Ježibaby vepřovými hody