Při svých toulkách regionem Kunětické hory můžete shlédnout zajímavé architektonické stavby, můžete klidně odpočívat na místech stvořených přírodou v blízkosti řeky Labe a relaxovat při nenáročných sportovních aktivitách.

Region v dosahu velkých měst je přímo stvořen ke klidnému životu v srdci přírody.

Přijměte naše pozvání a využijte vše, co vám náš region nabízí.
Buďte vítáni.

Jozef Petrenec
  předseda Svazku obcí pod Kunětickou horou

Kam 17. listopadu? Na Kuňkání pod Kuňkou!
Ježibaba z Perníkové chaloupky pod hradem Kunětická hora u Pardubic zve všechny zájemce o komunitní zážitkové programy k návštěvě Království perníku ve státní svátek 17. listopadu 2018 od 10 do 16 hodin. [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 13.11.2018]

ŽELEZNÉ HORY se prezentovaly na odborném Beer Fe ...
Dne 23.10.2018 na půdě Vysoké školy hotelové v Praze 8, pod vedením studentského senátu proběhla akce Oktoberfest. Tato akce zahrnovala pivní degustaci 6-ti vybraných menších pivovarů z České republiky. [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 05.11.2018]

Listopad v Železných horách