Semináře pro žadatele a příjemce

Seminář 24.5.2016 Seminář 24.5.2016 Seminář 24.5.2016 Seminář 31.5.2016 Seminář 31.5.2016 Seminář 31.5.2016 Seminář 24.1.2017
DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory
Copyright 1998-2019 © www.infoSystem.cz,

Komunitní setkání NA PODPORU REGENERACEPŘÍRODY A K ...
Dovolujeme si vás pozvat na komunitní setkání v rámci grantu NA PODPORU REGENERACE PŘÍRODY A KRAJINY, které se uskuteční 24.10.2019 v Bukovině u Přelouče, hostinec U Mlýna. [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 25.09.2019]

MAS RKH: Vyhlášení Výzev MAS č. 8 - 9 z OPZ
Dne 24. 9. 2019 byly vyhlášeny Výzvy MAS č. 8 a 9 z Operačního programu Zaměstnanost. Tyto výzvy jsou vyhlášeny na základě Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro programové období 2014-2020 MAS Region Kunětické hory. Příjem žádostí bude pr ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 24.09.2019]

Na sv. Václava do Království perníku
Hledáte originální výlet pro děti i pro dospělé za hranice všedních dnů? Můžete navštívit KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU ® pod hradem Kunětická hora u Pardubic ve státní svátek svatého Václava 28. září 2019, kdy Muzeum perníku v Perníkové chaloupce představí výs ... [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 23.09.2019]

Rámec pro podporu infrastruktury, Pardubický kraj ...
Dne 19. 8. 2019 byl schválen Seznam projektových záměrů pro investiční intervence, zpracovaný v rámci projektu KAP Pardubického kraje. [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 18.09.2019]

3. ročník konference pro zřizovatele škol: Lepší š ...
Příležitost načerpat skrze mnoho konkrétních příkladů inspiraci, jak na lokální úrovni budovat a rozvíjet kvalitní školu a podporovat její učitele a ředitele. [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 18.09.2019]

Seminář k 8. kolu PRV
MZe, SZIF a Rak Pardubického kraje ve dnech 25.-26.9.2019 pořádá seminář k 8. kolu výzev PRV. Bližší informace včetně programu se dozvíte v přiložené pozvánce. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 17.09.2019]

Hravé odpoledne na farmě Apolenka - Den pro celou ...
Již po deváté se uskuteční v areálu farmy Apolenka ve Spojile tradiční Hravé odpoledne aneb Den pro celou rodinu. Kromě poznávacích soutěží, her a kreativního tvoření čeká návštěvníky setkání se zvířátky, taneční a hudební vystoupení i spousta region ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 06.09.2019]

Obec Barchov navázala partnerství s ukrajinskou o ...
Našli jsme se, prostřednictvím Krajského úřadu, starosta obce je sám kontaktoval. Bylo to s největší pravděpodobností z důvodu, že obec blízko nich má partnerské město Nové Město na Moravě a oni také hledali partnera v České republice. Vysočina je pa ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 04.09.2019]

PRODEJNÍ ZAHRÁDKÁŘSKÁ A CHOVATELSKÁ VÝSTAVA SVINČA ...
Český zahrádkářský svaz ZO Svinčany a Český svaz chovatelů ZO Svinčany pod záštitou Ing. Václava Kroutila, člena Rady Pardubického kraje pro životní prostředí, zemědělství a venkov Vás zve na 38. ročník PRODEJNÍ ZAHRÁDKÁŘSKÁ A CHOVATELSKÁ VÝSTAVA SVI ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 02.09.2019]

ZÁŘÍ v Železnohorském regionu
Staročeské označení měsíce září bylo zářuj nebo zářij. V zářijové upoutávce vás chceme pozvat na nevšední akci do Turkovic, kam se v polovině září na víkend sjedou umělečtí kováři. V záři výhně se přijďte podívat na tradiční poctivé řemeslo. Nabídku ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 29.08.2019]