CORINTH aplikace pro výuku přírodních věd - 3D modely zdarma všem školám pro domácí použití

Vzhledem k aktuální situaci uzavření škol v ČR se česká společnost CORINTH rozhodla zpřístupnit svou vzdělávací 3D pomůcku (3D modely pro výuku přírodních věd) zcela zdarma všem žákům, studentům a učitelům pro domácí použití. Aby pro výuku mohl každý žák či student použít své vlastní zařízení, zpřístupňuje Corinth svůj obsah na online platformě Lifeliqe (funkční na jakémkoliv prohlížeči).

Corinth je 3D vzdělávací pomůcka pro výuku přírodních věd a polytechniky. Zábavnou a efektivní formou motivuje žáky a studenty ke vzdělávání, zlepšuje jejich výsledky a usnadňuje přípravu učitelům do hodiny.

Jak získat Corinth pro online vzdělávání?
Kontaktujte Corinth na čísle +420 777 722 720 nebo přes kontaktní formulář: https://www.corinth3d.com/cs/kontakt.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Železnohorský region

Z KALENDÁŘE AKCÍ:

Zveřejněno 20.03.2020 v 14:43 hodin
Copyright 1998-2020 © www.infoSystem.cz,

Probíhá aktualizace strategie MAS Region K ...
Věděli jste, že probíhá aktualizace strategie MAS Region Kunětické hory, aby MAS mohla podpořit Vaše projekty i v letech 2021-2027? Záleží vám na rozvoji regionu, ve kterém žijete? Chcete realizovat zajímavý projekt? Zajímá vás činnost MAS? Není vám ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 22.09.2020]

Série seminářů pro regionální výrobce
Vážení držitelé regionálních značek, rádi předáváme další sérii nabídek z Asociace malých a středních podniků a živnostníků. [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 21.09.2020]

Aktivně ke štěstí a spokojenosti - informační schů ...
Zveme Vás na informační schůzku k projektu Aktivně ke štěstí a spokojenosti. [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 15.09.2020]

COVID–Ubytování
Ministerstvo pro místní rozvoj spouští další kompenzační program - COVID–Ubytování. Je určen pro provozovatele ubytování, kteří byli na jaře zasaženi omezeními v souvislosti s epidemií covid-19. [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 10.09.2020]