Vládní návrh zákona o přímé pomoci OSVČ

Vážení držitelé regionálních značek a podnikatelé, poslanecká sněmovna schválila vládní návrh zákona o přímé pomoci OSVČ, jejichž živnost byla zasažena omezeními v souvislosti s epidemií covid-19.

odrobné informace o návrhu včetně okruhu osob způsobilých pro pomoc najdete v tiskové zprávě Ministerstva financí:

Žádost se podává místně příslušnému finančnímu úřadu, ideálně online prostřednictvím portálu daňové správy,

případně v listinné podobě (poštou, nebo osobně do sběrného boxu na FÚ)
Není stanoven závazný formulář, ale v řádu nejbližších dnů bude zveřejněn doporučený vzor pro snazší vyplnění žádost.

DALŠÍ INFORMACE: MAS Železnohorský region

Z KALENDÁŘE AKCÍ:

Zveřejněno 17.04.2020 v 13:22 hodin
Copyright 1998-2020 © www.infoSystem.cz,

Červenec v Železnohorském regionu
máme tu prázdniny! I ty budou z důvodu koronaviru jiné než obvykle. Spousty rodin dá letos přednost domácí dovolené. Na toulkách po Železnohorském regionu můžete natrefi t na informační domek tzv. infopoint. Na možné výlety a akce se nechte inspirova ... [celý text] [MAS Železnohorský region, zveřejněno 30.06.2020]

O víkendu na Medobraní
Ráčejí žebrat, prosit nebo poroučet? Zveme je na Medobraní do Království perníku v moři zeleně pod Kunětickou horou u Pardubic. O víkendu 27. - 28. června 2020 od 10 do 16 hodin. [celý text] [Perníková chaloupka, zveřejněno 22.06.2020]

MAS RKH: Změna vyhlášených výzev MAS č. 11 a 12 z ...
Byly provedeny změny u 11.výzva MAS Region Kunětické hory-IROP-Bezpečnost-III a 12.výzva MAS Region Kunětické hory-IROP-Doprava-III z Integrovaného regionálního operačního programu. Tyto výzvy jsou vyhlášeny na základě Strategie komunitně vedeného mí ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 19.06.2020]

Webinář "Podpora brownfieldů v národních dota ...
Regionální stálá konference Pardubického kraje pořádá ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu a Regionální rozvojovou agenturou Pardubického kraje dne 25. června 2020 od 10:00 do 11:00 webinář s názvem „Podpora brownfieldů v národních dotačn ... [celý text] [MAS Region Kunětické hory, zveřejněno 18.06.2020]