Webinář "Podpora brownfieldů v národních dotačních titulech"

Regionální stálá konference Pardubického kraje pořádá ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu a Regionální rozvojovou agenturou Pardubického kraje dne 25. června 2020 od 10:00 do 11:00 webinář s názvem „Podpora brownfieldů v národních dotačních titulech”.

V první části webináře předá zástupce MPO informace o možnostech čerpání podpory pro brownfieldy v rámci stávajícího programu „Regenerace a podnikatelské využití brownfieldů“, a dále představí nový dotační titul MPO s názvem „Smart Parks for the Future“. Druhá část webináře bude patřit zástupci RRA Pk, který účastníky seznámí s programy podpory pro brownfieldy vyhlašovanými Ministerstvem pro místní rozvoj ČR.

Akce je otevřena všem zájemcům z řad obcí a dalších dotčených institucí. Webinář je zdarma. Registraci je možné provést do 11 hodin 22. června 2020 na adrese martina.vitkova@pardubickykraj.cz

Pozvánku na webinář a informační leták k programu Smart Parks for the Future naleznete níže.

Pozvánka

Informační leták

DALŠÍ INFORMACE: MAS Region Kunětické hory
Zveřejněno 18.06.2020 v 20:25 hodin